Vägvisare, guide eller vän !

 

Här har du en alldeles oprofessionell guide som med hjärtat leder dig hem.
Att vara människa kan många gånger kännas mycket ensamt och alldeles förvirrat, märkligt och fel. Vi förväntas passa in i någon slags kategori eller klass av människa och då detta är en omöjlig uppgift för en dynamisk och föränderlig varelse så hamnar vi ofta i konflikt med oss själva som allt för ofta resulterar i slutsatsen: "Jag är otillräcklig" eller "Jag duger inte". 

Min uppgift: (för de som är modiga eller galna nog att vilja låta denna vilda kvinna vägleda dem) är att visa dig att du inte alls är otillräcklig och leda dig mot det jag kallar hem.

 

HEM

En plats bortom din person och de roller du har anammat. Här finner Du lugn & ro och kan utveckla en intim och nära relation till dig själv. En relation där de 10 000 värdsliga tingen inte spelar någon större roll utan där utrymme, acceptans och tillåtande kärlek till hela dig ges rum. När du är ditt hem när är du fri och får du vara precis som du är och kan älska hela dig hur du än må vara.

Resultatet av att ha en nära och intim relation till sig själv är en mer välintegrerad människa med självinsikt och högt till tak som kan bära ansvar men samtidigt få vara lekfull, barnslig och har förståelse för att det mänskliga livet är fyllt med märkliga överraskningar som kan kännas högst personliga men som egentligen aldrig är det. 

 

Hur ser upplägget ut?

Finns inget färdigt upplägg utan det baserar på vår interaktion och dina behov i stunden. Jag jobbar mycket spontat och intuitivt men använder mig främst av meditation, reflektion och provokation som medel för att visa vägen hem.

Kostnad?

Det beror på hur din ekonomiska situation ser ut. 

Läs om hur andra upplever Maria här.

Frågor & funderingar 

skriv: mindfulnesskallan@gmail.com
ring: 0727-348242 Maria Strömberg