Hur andra upplever mig!"Sedan min och Marias vägar korsades för över 10 år sedan så vill jag egentligen bara utöva yoga med Maria som guide. Hennes gedigna kunskaper, enorma erfarenhet, lekfullhet och varma personlighet lockar till utveckling av både kropp och själ. Jag kan varmt rekommendera Marias klasser workshops, retreat och privata coaching."

- Jennie Lann (har deltagit flera retreats & yogakurser med Maria)”Körde en nybörjaryoga för ca 5 år sen hos Maria för att få lite bättre rörlighet då jag har hantverkarbakgrund och blev fast för Marias sätt att ”undervisa”  Yoga lyengar.

Det är inte bara att man blir rörligare man får även en spirituell upplevelse och framförallt har man roligt på hennes klasser, Maria är ett väldigt bra bollplank för diskussion.

Om man vill göra något som är bra för själen då ska man pröva någon av Marias yogakurser.”

- Nicklas Björkdal  (har gått och går som yogaelev hos Maria)”Jag har utövat yoga sedan 2002 och har alltid tyckt det varit skönt för kropp och själ. Men det var först när jag började hos Maria som det verkligen började hända något rent konkret i kroppen. Det var som leder och knotor hittade sina rätta platser igen. Med sitt pedagogiska och tillåtande sätt fick hon mig att förstå hur jag skulle göra för att nå längre än jag gjort tidigare. Jag blir alltid glad när jag kommer till Marias pass, det blir mycket skratt och många klokskaper i samtal som uppstår. Hon sprider glädje och jag tror Maria är den öppnaste, mest livsbejakande människa jag känner!
.”

- Rosemarie Andersson  (Yogaelev hos Maria som har deltagit flera retreats, kurser och workshops)

 


"För 8a år sedan beslutade jag mig för att börja med Yoga. Som gammal handbollsspelare har fysisk aktivitet för mig handlat om prestation, något jag även vad jag gick in med i Yogan. Det var ingen bra kombination och för mig hade jag givit upp efter några gånger, om det inte varit för Maria. Hon har en unik förmåga att fånga rummets atmosfär och förstå dina behov även om de är fysiska eller mentala. Så mycket värdefull kunskap och insikt jag fått om både min fysik och själ tack vare Marias förmåga att dela med sig av sin kunskap och erfarenheter. Kan inget annat än varmt rekommendera Maria som både vägledare och Yoga instruktör"

- Linda Karlsson Ling (har deltagit i retreat & många yogakurser med Maria)


 

" Maria är en intuitiv, självklar och kärleksfull vägvisare inom yogan. Den fysiska rörelsen sammanlänkas med den holistiska tanken och Maria gör detta förståeligt genom sina olika dialoger med oss deltagare. Alla dessa egenskaper samlas i en lekfull och lättsam och samtidigt utmanande yogapraktik, där Marias underbara personlighet och värme för oss vidare in i en djupare förståelse om oss själva."
- Berith Stennabb (har deltagit i retreat & många yogakurser med Maria)

 
"Yoga-klasserna med Maria är alltid berikande – både för kropp och knopp. Sedan jag började yoga för Maria har jag haft mycket mindre besvär med kroppen och jag känner mig starkare och smidigare. Jag har även fått ett större lugn. Jag kan varmt rekommendera alla - som vill utveckla sig - att gå på yoga för Maria!"

- Matilda von Rosen (har deltagit i retreat & många yogakurser med Maria)
"
Att komma till Marias yoga är min paus i livet. Stress och stelhet som byggts upp i kroppen försvinner. Oro och ängslan minskar när Maria delar med sig av sin livsfilosofi. Maria är professionell och är lyhörd för allas olikheter. Jag kan varmt rekommendera att delta på hennes yoga"

- Jessica Bredenberg (har deltagit i retreat & många yogakurser med Maria)


"Maria är en underbar och djupt kunnig yogalärare som håller ett utrymme av ickedömande, full acceptans för alla deltagare, det är skönt när man som jag är mer ny inför yogutövandet Hon har en kärlek och nyfikenhet för kroppens förmåga till rörelse som smittar av sig Även fastän hon själv behärskar väldigt avancerade positioner har hon lyckats bibehålla i minnet hur det kan vara när man har svårighet att hitta rätt och kommer då med hjälpmedel och tar personligt ansvar för att se till att det hålls skadefritt och på en nivå som den enskilde deltagaren klarar av. Man lämnar alltid en klass som Maria håller i med en glad varm och nöjd känsla i kroppen"

- Sandra Lindberg (Nybörjare till Yoga och har gått privat med Maria)