Sacred Union 

S U R R E N D E R  T O  Y O U R  H E A R T

Ett "par"-retreat där alla konstellationer av par, oavsett om de är romantiska, vänskapliga eller familjära, är välkomna delta och blomstra.".

Ett Par-Retreat för ALLA former av relationer för att utvecklas och växa som människa i relation till sig själv och andra

S A C R A E D  U N I O N 💖 S U R R E N D E R  T O  Y O U R  H E A  R T

En Retreat för Kärlek, Acceptans och Inre Balans i Nära Relationer

22 -25 Augusti 2024

Klicka här för att se vårt Retreat Program

💖 Utforska den transformerande kraften som uppstår i en relation präglad av ömsesidig acceptans och kärleksfull kommunikation. 
💖 En unik möjlighet att förstärka och fördjupa er kärlek, närhet och förbindelse, med både er själva och varandra.

💖 En enastående chans att odla och främja en accepterande och kärleksfull relation som sträcker sig djupt in i hjärtat av er samhörighet

För vem är detta retreat?

Alla är innerligt välkomna till vår retreat. Vi erbjuder en hjärtöppnande plats för alla som gemensamt vill fördjupa kontakten och närvaron i relationen till varandra. Man måste dock komma i par då mycket av retreaten bygger på att stärka samhörighet och kontakten med varandra. 

Här skapar vi en atmosfär där kärlek, förståelse och samhörighet får blomma oberoende av vilken form av relation ni har. Oavsett om det är med din livspartner, syskon, vänner eller de du delar ett föräldraskap med, är detta retreat en plats för att fördjupa er samvaro och stärka de värdefulla band som förenar er.

Välkomna till Sacred Union – ett exklusivt retreat där ni gemensamt påbörjar en resa mot självkärlek och delar en gemensam intention om att vårda både er själva och varandra. 

Genom en fusion av Yoga, par-yoga, guidade meditationer, helande ljudresor, kommunikationsövningar och hjärtöppnande samtal kommer ni att stärka era band och utforska nya sätt att närma er varandra. Denna reträtt skapar en plats för öppenhet och kommunikation och ger en fördjupad förståelse för hur ni kan vara lyhörda och bättre förmedla för varandras behov. 

Här har ni möjligheten att omfamna gåvan av fullständig acceptans och förstå hur denna kraft utgör basen för en stark, växande, intim och kärleksfull relation.

Deltagande i retreaten, oavsett typ av relation, kommer inte bara stärka den specifika parrelationen utan också skapa en övergripande positiv inverkan på varje person. Det berikar förståelsen för sig själv och sättet att relatera, sträckandes bortom den valda relationen. Det är en möjlighet att utvecklas som individ, vilket i sin tur påverkar alla aspekter av ditt liv och dina relationer. Det är en investering i att växa som människa som skapar positiva ringar på vattnet i alla dina interaktioner.

Investera i er relation och skapa minnen som varar livet ut. Sacred Union är er chans att djupdyka in i kärlekens värld och finna vägar till en fördjupad och hållbar förbindelse. Boka er plats nu och påbörja er resa mot en starkare, mer närvarande och kärleksfull relation.

 

Retreat Miljö

RETREAT MILJÖ:

Dyk ned i en avlägsen värld djupt in i skogen, där vår retreat tar plats på en fridfull kursgård, omgiven av naturens tysta symfoni och avskilt från närliggande grannar. Här omges ni av en oas av lugn där ni kan njuta av ostörd tid att promenera bland skuggande träd, skogsbadande, tända upp en lägereld, bada i naturpoolen eller närbelägna sjöar eller helt enkelt vila i vår omfattande trädgård.

Ert välbefinnande står i centrum, och tre vällagade måltider serveras varje dag för att ge näring åt kropp och själ. Följ helt enkelt Sacred Union Schemat, och lämna alla planer bakom er. Här behöver ni inte tänka på annat än att vara närvarande och njuta av ögonblicket.

Här på vår gömda plats välkomnas ni att bara vara – att känna er omhuldade och hitta ro i det här och nu. Det är inte bara en reträtt; det är en inbjudan att förlora er själva i naturens famn och hitta era egna lugna rytm mitt i skogens fridfulla sus.

Retreat Information

Retreat Info:

NIVÅ:
Alla kan gå. Ingen vana krävs.

KOSTNAD: 
3500 kr per person
7000 kr per par

(Kampanj till och med 31/5 2024: Få med ett annat par och vi drar av 1000 kr på er kostand)

MAX ANTAL PAR:
6 st. Det finns olika rumstyper: Dubbelrum och rum med två sängar.  Det finns även plats för ett retreatpar med skilda sovrum. 

PLATS:
Skärv Linas Gård som ligger i Skogen mellan Skövde och Skara.

MATEN:
All mat är vegetarisk och tillagas med kärlek som första ingrediens 

Retreatguider

Alexandra Leinonen & Maria Strömberg

Möt Maria Strömberg

Möt Maria Strömberg, en passionerad utforskare av livets alla nyanser och dess utmaningar, oavsett vilken riktning de tar. Som en strålande själ som ser livet som en gåva och omfamnar dess alla skeenden, delar Maria sitt mantra att allt är som det ska vara – att livet aldrig gör fel. Hennes glädje och positiva energi fungerar som en inspirationskälla för andra att välja vägar som leder till ökad kärlek, acceptans och övergripande välbefinnande.

Maria har en rik utbildningsbakgrund, inklusive en kandidatexamen i psykologi och certifikat i undervisning av mindfulness och internationell Iyengar yogalärarutbildning. Hennes passion för självutforskning har lett henne till yogaretreats med framstående Iyengar-yogalärare och meditationretreats med insiktsfulla lärare som Stephen & Martine Bachelor, Jon Kabat-Zinn och andra.

Maria är inte bara en erfaren yogalärare utan också en engagerad coach och kommunikatör med ett hjärta öppet för individens unika behov. Med en kraftfull intuition och oöverträffad lyhördhet för människor skapar Maria meningsfulla och personligt anpassade erfarenheter i varje interaktion.

Genom hennes egen personliga resa, påverkad av en oerhört kärleksfull mamma och en pappa med mycket kärlek och exstensiella frågor och funderingar, har Maria skapat en grund för medveten självutforskning. Denna resa har format henne till en individ som lever i nuet, omfamnar förändring och har en djup kärlek till livet och dess skiftningar.

Maria ser livet som ett äventyr, ibland utmanande men alltid fullt av gåvor och insikter. Med en välfylld verktygslåda av oerhört många vackra möten med människor från alla dess slag, sin egna självutforskning med hjälp av yoga, meditation och tantra guidar hon och stöttar andra på deras resa mot ett integrerat liv på alla nivåer – fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Hon delar sin visdom och erfarenhet för att hjälpa dig möta smärta, lidande och rädslor, likaväl som glädje, lust och kreativitet, och skapar en helhetsförståelse för livets rika mångfald.

Så här skriver Karolin (elev båda i klasser och under retreat) om att möta Maria:

"Att möta Maria är ett äventyr! Det kanske krävs ett öppet sinne och mod att utforska sig själv med hjälp av Maria, men det är väl investerad tid och kraft. Det är inte din personlighet som kommer utvecklas utan vad som finns bortom den. Maria har en förmåga att få dig att gå i riktning och komma i kontakt med vad DU är. Att få syn på detta är befriande och något jag önskar alla människor"

- Karolin Abrahamsson

Möt Alexandra

Text komer inom kort!

Alexandra och Maria på kursgården!