Mindful Coaching

Välkommen till Mindful Coaching – din väg till inre harmoni och personlig utveckling.

Är du redo att utforska en djupare förståelse för dig själv, bryta negativa mönster och skapa positiva förändringar i ditt liv?
Jag är här för att guida dig genom den resan.

Med fokus på stresshantering, minskning av oro och ängslan, samt upptäckt och brytning av mentala mönster, erbjuder jag individanpassad Mindful Coaching. Genom att integrera mindfulness-principer och coachingtekniker skapar vi en unik väg för din personliga utveckling.

Denna individanpassade coaching är tillgänglig både för privatpersoner och företag. Genom att kombinera mindfulness med beprövade coachingtekniker skapar vi en stark grund för din personliga och professionella framgång.

Vänd dig till mig för en resa mot ökad medvetenhet, inre frid och positiv förändring.
Låt oss tillsammans skapa en meningsfull och balanserad framtid

KOSTNAD & TID FÖR PRIVATPERSONER:
Inledande möte: Gratis
1 möte: 1200 Kr (1,5 tim)
3 möten: 3000 kr (4,5 tim)
5 möte: 4000 kr (7,5 tim)
10 möten 8000 kr (15 tim)

FÖRETAG

För företag erbjuder vi anpassade prisförslag baserade på era specifika behov och önskemål. Vi ser fram emot att höra mer om vad ni behöver hjälp med, och efter att ha fått en tydligare förståelse av era utmaningar och mål, kommer vi att skapa ett prisförslag som passar er verksamhet bäst. Kontakta oss för att inleda en konstruktiv dialog och skräddarsydda lösningar för er framgång.

Genom Mindful Coaching kan jag med trygghet vägleda dig och erbjuda hjälp med:

  1. Stresshantering: Lär dig att navigera genom stressiga situationer med lugn och klarhet.

  2. Minska oro & ängslan: Utveckla verktyg för att minska orosnivåerna och hantera ängsliga tankar.

  3. Upptäcka & bryta mentala mönster: Ta kontroll över dina tankar och skapa nya, gynnsamma mönster.

  4. Öka acceptans: Lär dig acceptera och omfamna nuet för att skapa en mer balanserad och fridfull tillvaro.

  5. Personlig Utveckling: Utforska din fulla potential och skapa en meningsfull och uppfyllande framtid.

  6. Relationsproblematik: Få stöd och insikter för att hantera och förbättra dina relationer.

  7. Konflikthantering: Utveckla effektiva verktyg för att navigera genom konflikter på ett konstruktivt sätt.

  8. Sorgbearbetning: Stöd och bekräftelse genom svåra tider för att hjälpa dig bearbeta och läka.

Möt Maria din personliga Mindfulness Coach

Hej & vad roligt det skulle vara att få möta dig!

Här kan du läsa lite om mig. 

UTBILDNING
2002-2005 Kandidatexamen Psykologi (Southhampton University)
2005-2007 Post Graduate Teaching Mindfulness (Bangor University)
2010 -2013 Nationellt Certifierad Iyengar Yogalärare (Göteborg)  

"Trots att jag har genomfört flera formella utbildningar och erhållit olika examina, inser jag att den mest omfattande skolan är livet självt. Mina möten med mig själv, världen och andra – både de vackra och utmanande – har påverkat mig på ett sätt som ingen annan utbildning kunnat göra."

JAG: en passionerad utforskare av livets alla nyanser och dess utmaningar, oavsett vilken riktning de tar. Som en strålande själ som ser livet som en gåva och omfamnar dess alla skeenden, delar jag mitt mantra att allt är som det ska vara – att livet aldrig gör fel. Min glädje och positiva energi fungerar som en inspirationskälla för andra att välja vägar som leder till ökad kärlek, acceptans och övergripande välbefinnande.

Jag är inte bara en erfaren yogalärare utan också en engagerad coach och kommunikatör med ett hjärta öppet för individens unika behov. Med en kraftfull intuition och oöverträffad lyhördhet för människor skapar jag meningsfulla och personligt anpassade erfarenheter i varje interaktion.

Genom min egen personliga resa, påverkad av en oerhört kärleksfull mamma och en pappa med mycket kärlek och exstensiella frågor och funderingar, har en grund för medveten självutforskning skapats. Denna resa har format mig till en individ som lever i nuet, omfamnar förändring och har en djup kärlek till livet och dess skiftningar.

Jag ser livet som ett äventyr, ibland utmanande men alltid fullt av gåvor och insikter. Med en välfylld verktygslåda av oerhört många vackra möten med människor från alla dess slag, min egna självutforskning med hjälp av yoga, meditation och tantra guidar jag och stöttar andra på deras resa mot ett integrerat liv på alla nivåer – fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Jag delar min visdom och erfarenhet för att hjälpa dig möta smärta, lidande och rädslor, likaväl som glädje, lust och kreativitet, och skapar en helhetsförståelse för livets rika mångfald.

Så här skriver Karolin om att möta mig:

"Att möta Maria är ett äventyr! Det kanske krävs ett öppet sinne och mod att utforska sig själv med hjälp av Maria, men det är väl investerad tid och kraft. Det är inte din personlighet som kommer utvecklas utan vad som finns bortom den. Maria har en förmåga att få dig att gå i riktning och komma i kontakt med vad DU är. Att få syn på detta är befriande och något jag önskar alla människor"

- Karolin Abrahamsson
(Yogaelev som deltagit i både klasser & retreats)