Mindfulnessövningar

MINDFULNESSMEDITATION (MM)

MM är en upplevelsebaserad kunskap och en form av koncentration och uppmärksamhetsträning. Ett verktyg för att stärka fokus och medvetandegöra vad det är man lägger sitt fokus eller uppmärksamhet på. Denna träning ger dig möjlighet att se hur du förhåller (vilka tankar, känslor och idéer du har) dig till det du upplever.

 

MM ger dig inblick och breddar perspektiv till hur det är at vara människa och det mänskliga/sårbara i dig. Utöver detta skänker meditation självinsikt om vem JAG egentligen är (upplysning) och det föder och utvecklar känslan av att livet är mycket större och mer magiskt än vad man någonsin kunnat tänka sig. Den där tomma känslan av att man är en ensam individ invaderas av självkärlek och byts långsamt ut mot att man är detta magnifika universum i sin helhet.

VISSTE DU...

att det du uppmärksammar är det du upplever. Det är det som blir/känns som din verklighet

att det du upplever formar små stigar eller stora motorvägar i din hjärna och det formar dina framtida upplevelser

att du kan med hjälp av bl.a Meditation (& Yoga) lättare kan navigera och styra om ditt fokus så att du medvetet "väljer" det du vill uppleva och hur din hjärna ska formas för att ta emot och hantera framtida upplevelser. (SÅ COOLT!!)

 

YOGA

KOMMUNIKATIONSÖVNIGAR