Varmt Välkommen till din drömsemester!

Retreat till Sardinien 14 -20/10

Hej kära du!

Vad fint att du vill komma på retreat med mig och alla de andra som kommer. 
Det är något så innerligt vackert att kunna dela sin resa i och mot sig själv i en gemenskap och jag ser verkligen fram emot att få vara med på resan. 

Vi är glada att du har valt att anmäla dig till vårt Retreat, som äger rum mellan den 14:e och 20:e oktober. Din anmälan är bindande och för att säkra din plats ber vi dig att göra en första betalning på hela beloppet eller 5000 kr så snart som möjligt, om inget annat har organiserats med Maria angående betalning. Resterande belopp bör vara betalt senast i slutet av augusti.

För att förbereda dig för de dagliga yogasessionerna, behöver du ta med dig dina egna yogaredskap. Om du har möjlighet, var vänlig ta med en yogamatta, klossar och bälte själv. Om du inte har tillgång till dessa, oroa dig inte - jag har extra utrustning och kan ta med mig för att låna ut. Får du inte plats i bagaget hör av dig till mig så kan jag säkert hjälpa till. Vi strävar efter att göra din upplevelse så bekväm som möjligt.

För din bekvämlighet kan du välja att flyga till antingen Alghero, som ligger cirka 20 minuter bort, eller till Olbia, som ligger ungefär 1,5 timmar bort. Vi ser fram emot att välkomna dig till en givande och avkopplande upplevelse på Sardinien!

Då vi alla kommer vilja kunna ta oss till olika platser och utforska Sardinien så är mitt bästa förslag att vi hyr bilar tillsammans. Detta är något jag kommer att hjälpa till med så ni inte behöver känna att ni ska hyra en bil helt ensamma. Blir vi fullt antal deltagare - 12 stycken - så behöver vi hyra minst 3 bilar. Bilhyran betalar vi tillsammans. 

För att underlätta kommunikationen och samordningen inför resan, har jag skapat en Facebook-grupp för alla deltagare. Här kan vi ställa frågor till varandra och de som vill resa tillsammans kan göra så. Håll utkik efter en inbjudan till gruppen och gå med för att få de senaste uppdateringarna och kommunicera med dina medresenärer!

Jag kommer säkert komma på mer info som jag vill dela men för tillfället får detta räcka. 

 

BETALNING & AVBOKNING

För att din plats ska vara säkrad  betala hela avgiften eller 5000 kr så snart som möjligt till SWISH: 1230751446 eller BG: 806-8157. 
Märk betalning med SARDINIEN och ert namn. För er som har organiserat att betala i mindre summor flera gånger så gör ni som bestämt. 

När du betalat in avgiften skicka en skärmdump på betalningen till mig på mejl: mindfulnesskallan@gmail.com , eller på telefon 0727348242 eller FB messenger (Maria Strömberg) så hjälper du mig massor. Tack så oerhört!
OBS! Din anmälan är bindande.

Då retreats är sårbara för avbokningar kan du endast avboka om någon annan kan ta din plats som du själv ordnar eller om det finns någon på väntelista. 

KOSTNAD:
4500 kr i dubbelsäng | PP vid 2 personer
5000 kr enkelsäng | 2 personer per rum
7500 kr dubbelsäng | 1 person i eget rum

 

PROGRAM

  • Meditation 7:30 - 8:15
  • Öppnande Yoga 8:15 -10:00
  • Stärkande Yoga 16:00 -18:00
  • Vilande Yoga 20:30 - 21:30

Torsdag Tyst dag & vilodag

  • Meditation 9:00 - 10:00
  • Meditation 20:00 - 21:00

Ankomstdag Måndag: Yoga på kvällen

Avresedag Söndag: Yoga på Morgonen