Tyst Retreat i Skogen

Lyssna på Djupet  | 16 - 19 Mars & 4 - 7 Maj 2023 | Y O G A  &  M E D I T A T i O N

Du är Nu

Det är lätt att tappa bort känslan av närhet till sig själv och istället känna sig fylld av alla "vardagsbekymmer" och det man ser som krav & måsten och då uppleva en känsla av otillräcklighet eller tomhet. 

För att balansera i livet så behöver vi ALLA ta oss tiden och bara vända uppmärksamheten mot oss själva och låta allt i vardagen (alla våra roller och vår personlighet få vila) och bara fokusera på att ge utrymme för oss själva utan allt det andra. 

 Vi tar helt enkelt en semester från vårt vardagliga liv. Vi får distans och perspektiv från det vardagliga "Jaget" eller personen och ger stället utrymme för att vända blicken mot det du ofta inte hinner med i vardagen: Ta hand om dig dig och närheten till dig själv.

Retreaten DU är NU ger dig utrymme att känna in:

Vad vill jag? Vad längtar jag efter? Vad vill jag ge utrymme för och vad vill jag lämna? 
Vad klappar mitt hjärta för? Vem är jag? 

Fyll på med ro, harmoni & livslust, välbefinnande, kreativitet, acceptans och tacksamhet. 

Vi möter livet, döden (vi släpper taget) och föds pånytt!

Följ med på en spännande resa med acceptans & kärlek som ledstjärna. 

Under retreaten kommer vi med hjälpa av Yoga & meditation beröra kropp, sinne och hjärta. Vi väcker och ökar aptiten för HELA livet och närmar oss vårt vilda, dynamisk, kreativa, nyfikna och spontana jag. Det i dig som gillar att leka, äventyra och ser livet som en magisk resa och inte som ett krav eller bekymmer.  Vi färdas genom olika landskap & utforskar de lager vi byggt upp för att skydda vårt sårbara inre.  Vi ser igenom, tar hand om dem och lämnar det som inte längre gynnar oss (död) för att ge plats åt de nya (födelse).

Klicka här för Retreat Program

OBS! Mars Retreat FULLBOKAD (endast reservplatser kvar)
Maj: 6 platser kvar

Retreat Info:

MAT:
All mat är vegetarisk och tillagas av Marias mamma Luz Mary med kärlek som främsta krydda.

KOSTNAD:
2800 kr (4 bäddar pp)
3200 kr (dubbelsäng pp)
3500 (2 bäddar pp)
3750 (egen bädd) alternativet SLUTSÅLT MARS & MAJ
Inkl. ALLT

PLATS: 
Skärv Linas Gård
En mycket stilla & lugn plats mitt i skogen utan grannar. En plats som inspirerar & för dig in i tystnad och ligger mellan Skövde & Skara

 

Retreatledare

Maria heter jag och jag upplever mig som en ganska otämjd,  livsglad, spontan och levande människa. 

Jag lever mitt liv från hjärtat och tar med mig själv på alla möjliga äventyr för att skakas om, beröras, njuta, tjuta och ta del av livets alla härligheter. Även de som är jobbiga och gör ont välkomnas. 

Jag har fina diplom som visar att jag kan saker men det jag  anser mig allra bäst är jag på är att ge utrymme för och  förmedla acceptans och kärlek & den visdom som finns inom.

För att få en bild av mig som  yogalärare/guide/förmedlare kan du läsa recensioner från tidigare elever och retreat deltagare. 

Klicka HÄR för recensioner